НАЧАЛО
ВЪТРЕШНИ ЩОРИ
ВЪНШНИ ЩОРИ

ВЪТРЕШНИ ВЕНЕЦИАНСКИ ЩОРИ
Това са вътрешни алуминиеви (хоризонтални) щори , които дават възможност за израз на стила у дома или офиса. Има огромен избор от налична цветова гама. Ширината на ламелите е със стандарт 16мм и 25мм. Ламелите на венециански щори могат да се завъртят така, че да се припокриват с едната страна – ламел в ламел, обърнати навътре и след това в обратна посока, така че да се припокриват с другата страна, обърната навън. Това позволява настройки на различни степени на пропускане на светлината между ламелите, чрез промяна на въртенето на така наречената „ПВЦ пръчка“ в едната или другата посока .Пълното отваряне при вътрешните венециански щори се изпълнява от текстилно въже.Когато това въже се издърпа, долната част на щората се движи нагоре, което води до това, че най-ниските ламели и долния профил да повдигат ламел след ламел нагоре до пълното отваряне на светлия отвор Алуминиевите щори са надеждни,качествени и на достъпни цени.

ВЪТРЕШНИ ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ
Този вид щори са продукт , алтернатива на пердетата. Имат висока популярност и търсене сред клиентите. Основна функция на модела е да се регулира количеството слънчеви лъчи в помещението . Имат възможност за покриване на големи прозорци и витрини. Те са елегантно и удобно решение , пасващо на всеки интериор. Имат богата цветова гама и текстил , избор между ширина на лентите с размери 89мм и 127мм , провокират да вложите сърце и душа в избора на този неизменен елемент от интериора. За по-голямо удобство на клиента , механизмът за управление на щорите може да се монтира вляво или вдясно , както и лентите да се събират вляво , вдясно , в двата края или в средата(тип перде). Този вид щори може да почиствате с влажна кърпа!

ВЪТРЕШНИ ЩОРИ „ДЕН И НОЩ“
Този вид щори са щори от плат.Ново поколение , успели да спечелят доверие на потребители от цял свят. Уникална комбинация от два вида тъкани с различна светло пропускливост , което дава свежа визия на Вашия дом. Широката цветова гама и текстури дават възможност за впечатляващ интериор. Подходящи за жилищни помещения , офиси и т.н.

КОНТАКТИ
България, 6000, Стара Загора, кв. Индустриален
Фабрика Чукурови
+359 42 600 770 +359 888 585 201 +359 888 303 270
e-mail: office@chukurovi.bg
English Cookie
Фабрика Чукурови • Hammer Plast ™ • Hammer Glass ™
всички права запазени
©2024

Design: FiveMagics